miércoles, 15 de diciembre de 2010

Facebook

Actualment el Facebook és un és una xarxa social llançada el 2004 i que pertany a la companyia privada Facebook, Inc. La xarxa permet afegir gent com amics i enviar-los missatges, compartir enllaços, fotografies i vídeos, entre d'altres coses; és obert per a tothom qui tingui més de 13 anys, i només cal una adreça de correu electrònic vàlida per registrar-s'hi.


Hi ha moltes pàgines web de les quals et pots fer admirador, amic, o simplement que t'agradi i que rebis noticies seves.


Dons he pensat que potser hi hauria algun grup al Facebook que fes referència a l'Scratch, i ho he cercat, i he trobat que el Scratch Català en tenia una, on hi havia noticies sobre les novetats del bloc i del programa.


La direcció web de Facebook és aquesta.

1 comentario:

  1. Ens ha semblat interessant aquesta entrada, ja que nosaltres també vam crear-ne una que tractava del "Facebook" entre d'altres xarxes socials, com poden ser el Youtube, tot i que no està enfocat de la mateixa manera, ja que en aquest bloc el que han volgut fer és mirar si hi ha alguna relació entre el tema principal del bloc: SCRATCH i entre el Facebook i, el meu grup, pretenia parlar de tots aquests programes que estan a la red i que poden arribar a ser addictius.

    ResponderEliminar